Výuka přes internet

20.04.2013 13:03

 

Hledáte možnost, jak se přes Váš rušný pracovní i osobní život, naučit nový jazyk rychle bez ohledu na to, kde se momentálně nacházíte? Využili byste vzdělávací koncept, který by byl ušit přesně na míru Vašim potřebám? Berlitz virtuální výuka přes internet Vám umožní naučit se cizí jazyk, aniž byste museli opustit svou kancelář, hotel či domov.

Virtuální třída :

Jedná se o interaktivní a flexibilní živou výuku s rodilým mluvčím a s pomocí internetu. K dispozici máte na výběr ze tří různých programů:

·         Virtuální individuální výuka

·         Virtuální firemní výuka

·         Virtuální skupinová výuka

Na výběr jsou také inovativní programy :

·         CyberTeachers Live

CyberTeachers Live s podporou živého lektora je verze nejlepšího a speciálně oceněného online programu společnosti Berlitz. Pouhým kliknutím dojde ke spojení s živým lektorem, který se objeví na obrazovce a zodpoví vaše dotazy, nebo se zapojí do virtuálního konverzačního kurzu v rámci živého vyučování. CyberTeachers Live Vám navíc umožňuje neomezené, živé spojení s lektorem 5 dní v týdnu a 24 hodin denně.

·         CyberTeachers Coach

Naučte se jazyk se speciálně oceněnou on-line platformou firmy Berlitz, která umožňuje jazykovou výuku přizpůsobenou vašim potřebám 24 hodin denně.

Kombinovaná výuka :

·         CyberTeachers & Výuka po telefonu

Kombinace individuálních telefonických lekcí a přístupu na CyberTeachers. Více možností k dosažení rychlejšího pokroku ve výuce.

·         CyberTeachers Live & živá výuka ve vzdělávacím centru

Kombinace samostudia a živé výuky ve vzdělávacím centru po dobu 10 týdnů. Informace, které získáte při samostudiu zúročíte při procvičování a konverzaci s rodilým mluvčím, zakončené získáním licence s platností tří měsíců.