Potřebujete kvalitní překlady angličtiny?

09.04.2013 16:22

Ve světě je angličtina nejrozšířenějším jazykem pro komunikaci. S neustálým rozvojem mezinárodních obchodů proto překlady angličtiny vyžadují čím dál větší důležitost i na území České republiky. Určitě jste se dostali do situace, kdy potřebujete určitý text kvalitně a přesně přeložit,nicméně běžně dostupné softwarové překladače na to nestačí a produkují jen nepřesné fráze. 

 
Jazyková agentura BETICA je na trhu od roku 2008. Od svého začátku se orientuje na překládání textů a to i odborných. Má za sebou tedy již pětiletou praxi a velmi dobré výsledky, díky kterým si vydobila velmi dobré jméno na trhu. Tato společnost je schopna i Vám zajistit vysoce profesionální a kvalifikované překlady do angličtiny ale i naopak.  Hlavním krédem této jazykové agentury je zpřístupnit kvalitní překlady široké veřejnosti, proto se zaměřuje na kvalitu za rozumnou cenu, což umožňuje jejím zákazníkům obdržet svůj přeložený text za nejnižší ceny na trhu. 
Mezi hlavní činnosti této společnosti patří : 
 
- překlady angličtina (pro obecné a lékařské využití, taktéž pro obchodní a finanční společnosti)
- soudně ověřené překlady
- individuální kurzy angličtiny
- firemní jazyková výuka 
- překlady online
 
Mezi nejžádanější patří překládání textů z angličtiny. S jazykovou agenturou BETICA máte jistotu, že kvalitní práci pro Vás zajišťují zkušení, vystudovaní a vysoce kvalifikovaní překladatelé s mnohaletou praxí z nichž mnozí absolvovali stáž v zahraničí. Pro online překlady tato společnost vlastní jedinečný systém, do nějž mají její kvalifikovaní překladatelé přístup a vše probíhá online na jediný klik. Díky tomuto systému a minimalizaci administrativní činnosti je celý proces překladu podstatně zjednodušen a urychlen.
Z tohoto důvodu je společnost BETICA schopna nabízet vysoce kvalitní práci za velmi nízké ceny pro širokou veřejnost.