MBA

17.10.2013 11:42

Pomalu přichází doba, kdy je vzdělání nejdůležitější součástí k tomu, najít si slušné zaměstnání, odpovídajícího charakteru dle našich představ. A tím si zajistit slušný měsíční příjem, ale také seberealizaci v daném oboru. Práce je pro člověka velmi podstatná a být úspěšný v zaměstnání je snem každého jedince. Protože vydělávání peněz je velmi podstatnou součástí lidského života. Prakticky se mu musí věnovat více než dvě třetiny našeho života. Co je tedy nutné k tomu, aby byl člověk šťastný nejen v životě, ale i v zaměstnání? Co je nutné k tomu, aby byl úspěšný? Odpověď je velmi jednoduchá. Je nutné se vzdělávat. Je nutné na sobě neustále pracovat, sebevzdělávat se, mít touhu po nových informacích. Nebát se jít do něčeho nového.

Středoškolské vzdělání je v dnešní době už prakticky nic. Nezbývá tedy nic jiného než ve studiu pokračovat a úspěšně absolvovat vysokoškolské studium. Chcete-li si i nadále rozšířit své obzory a vědomosti a uplatnit se ve středním, vyšším managementu? Doporučujeme dále studovat MBA programy.

 

Co je MBA program?

 

Tato zkratka vychází z anglického Master of Business Administration.

Jedná se o postgraduální profesně vzdělávací program, který nabízí účastníkům rozšíření manažerských znalostí a dovedností nad rámec vysokoškolského vzdělání.

 

Komu je MBA program určen?

 

Je určen jak pro podnikatele, kteří mají zájem o získání nových praktických znalostí, které využijí ve své praxi, ale i pro pracovníky, kteří pracují ve středním, nebo vyšším managementu.

V překladu lze říci, že se student MBA programu naučí efektivně řídit společnost ve které pracuje.

 

Po úspěšném absolvování studia student získává mezinárodně uznávaný titul MBA, který je součástí celoživotního vzdělávání. Tím výrazně zvyšuje svou šanci na uplatnění na trhu práce v oblasti managementu.